НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Україна
06.06.2022 3588

Скільки РФ втрачає військових в Україні щодоби: Арестович розкрив реальні цифри

Арестович прокоментував заяву РФ, що росіяни начебто майже не зазнають втрат у боях із ЗСУ.

Російські війська за добу ведення бойових дій в Україні втрачають від 250 до 400 людей убитими. Пише ТСН. 

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович прокоментував заяву голови комітету Держдуми РФ про те, що росіяни начебто майже не зазнають втрат у боях із ЗСУ. Про це Арестович сказав у розмові з російським журналістом та правозахисником Марком Фейгіним.

"Добові втрати російських військових на всіх фронтах наразі складають 250-400 людей убитими — залежно від розмаху. Тому це все казки, що не зазнають втрат. Дійсно, це не такі втрати, як були у перші півтора місяці так званої "спецоперації", коли гинуло до тисячі росіян в день. Але 250, навіть в середньому 300-350 людей вони втрачають точно. І плюс ще поранені", — зазначив представник ОП.

За його словами, через погане медичне забезпечення у росіян убитих більше, ніж поранених. Тому говорити про традиційне військове співвідношення "один до трьох" (один убитий, троє поранені — Ред.) не доводиться.

"На всіх етапах надання допомоги та евакуації це не виходить у росіян (рятувати життя поранених — Ред.). Тому багато окупантів помирають ще до доправлення до госпіталів", — каже Арестович.

Радник голови ОП уточнив, що на погане медичне забезпечення скаржаться самі російські окупанти.

Оценка материала:

5.00 / 4
Скільки РФ втрачає військових в Україні щодоби: Арестович розкрив реальні цифри 5.00 5 4
Політика / Україна
06.06.2022 3588
Еще материалы раздела «Україна»