<
НОВИНИ ДНЯ: Смачне вівсяне печиво: класичний рецепт з вівсяних пластівців, без борошна, з бананом  Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заяву  Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощіввсі новини дня
Політика
Україна
06.06.2022 567

Січеславські десантники показали, як нищать російських окупантів і їхню техніку

Січеславські десантники показали, як знищують російських окупантів.

2e3393bb37b590859cc8ce669da8f32a_06.06.22

Захисники захищають Україну на Донецькому напрямку, воюючи з російськими окупантами. Пише ТСН. 

Про це повідомляють Десантно-штурмові війська ЗС України.

Воїни 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади ДШВ ЗС України розповідають, що росіяни хочуть вийти на адміністративні кордони Донецької області.

"Ми завжди готові до різкої зміни обстановки та відбиття атак противника. Ворог здійснює артилерійські обстріли наших позицій з метою вибити наших десантників з позиції. Але їхні спроби безуспішні", - каже український захисник.

Нагадаємо, мати окупанта побідкалась, що до російської армії забирають навіть людей з обмеженими можливостями. Вона зазначила, що у російській армії великі втрати, а тому серед військових не має ротації.

Оценка материала:

5.00 / 2
Січеславські десантники показали, як нищать російських окупантів і їхню техніку 5.00 5 2
Політика / Україна
06.06.2022 567
Еще материалы раздела «Україна»