НОВИНИ ДНЯ: Захоплення Вугледара навряд чи дасть росіянам особливу оперативну перевагу, - ISW  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковороді  Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогервсі новини дня
Політика
Україна
07.06.2022 679

У Генштабі ЗСУ розповіли, на якому напрямку ворог зосередив основні зусилля і яке ставить завдання

Зокрема, відповідно до інформації Генштабу ЗСУ, на окремих полігонах відзначено проведення заходів бойового злагодження мотострілецьких і танкових підрозділів армії Росії, доукомплектованих мобілізованими.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ за 6 червня. Пише ТСН. 

Основні зусилля ворог зосереджує на спробах встановлення повного контролю над містом Сєвєродонецьк та блокування українських військ у районі населеного пункту Лисичанськ. У Генштабі наголошують, що українські воїни зводять нанівець намагання ворога взяти під контроль автошлях Бахмут – Сіверодонецьк. ЗСУ утримують контроль у Сєвєродонецьку, бої тривають у східній частині міста. Відбили ворожий штурм у напрямку Новоохтирка та Воронове.
На Лиманському напрямку, з метою знищення фортифікаційних споруд, ворог обстрілював підрозділи ЗСУ із мінометів та артилерії в районах Тетянівки та Пискунівки. Завдав ракетного удару по Миколаївці. На Бахмутському напрямку, з метою підтримки дій підрозділів, ворог обстрілює зі ствольної та реактивної артилерії, мінометів райони населених пунктів Берестове, Федорівка і Миронівка. Завдав авіаційного удару вертольотами Ка-52 поблизу Ротів. 
"З метою розвідки маршрутів висування та уточнення позицій військ України противник використовує диверсійно-розвідувальні групи, що діють у районі Білогорівки", - розповіли у пресслужбі Генштабу.

Раніше Володимир Зеленський зауважив, у разі прориву на сході України російські військові можуть спробувати знову окупувати раніше звільнені українські території.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Генштабі ЗСУ розповіли, на якому напрямку ворог зосередив основні зусилля і яке ставить завдання 5.00 5 2
Політика / Україна
07.06.2022 679
Еще материалы раздела «Україна»