<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.06.2022 570

Вівторок буде сонячним і теплим: прогноз погоди в Україні на 7 червня

У вівторок, 7 червня, в Україні буде сухо та тепло.

Найспекотнішою погода буде на Закарпатті. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, за прогнозами синоптиків, 7 червня в країні буде без опадів. Вітер переважно північно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 10-15°, на півдні до 18°, вдень 23-28°, на Закарпатті до 30°.

7-8 червня в Тернопільській, Одеській, Дніпропетровській, Запорізькій, 8 червня і у Львівській, Рівненській, Сумській, Миколаївській та Донецькій областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

У Києві 7 червня також буде сухо. Вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 13-15°, вдень 25-27°.

Нагадаємо, раніше кліматологиня Світлана Бойченко заявила, що погода в Україні влітку 2022 року буде з такими ж перепадами, як було і взимку 2021-го. За її словами, температура влітку може різко падати і підійматися. Це, своєю чергою, спричинить грози та шквальні вітри.

Оценка материала:

5.00 / 2
Вівторок буде сонячним і теплим: прогноз погоди в Україні на 7 червня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.06.2022 570
Еще материалы раздела «Суспільство»