<
НОВИНИ ДНЯ: Саміт миру по Україні. Хто зі світових лідерів приїде до Швейцарії, а кого точно не буде  У Росії оголосили "законною ціллю" F-16 для України за її межами: деталі  Тепло, але подекуди короткочасні дощі та грози: прогноз погоди на 12 червня  До Києва мчить похолодання: названа точна дата, коли впаде температура  Шалена спека почне відступати: синоптикиня попередила про зміну погоди в Україні та небезпечні явища  Україну накриють зливи з градом і шквалами: синоптикиня уточнила прогноз на вівторок  Зливи, град та шквали: синоптик попередила про небезпечні опади та похолоданнявсі новини дня
Політика
Україна
07.06.2022 567

В РНБО розповіли про новий спосіб Кремля "зберегти обличчя" Путіна

Американський військовий стратег Едвард Люттвак активно просуває ідею референдуму на Донбасі як єдиний варіант завершення війни. Таким чином він підігрує Кремлю в черговій спробі зберегти обличчя Путіна у війні в Україні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Центру протидії дезінформації.

Він з квітня просуває ідею щодо проведення "справжнього референдуму" на частині територій Донбасу. Російські пропагандисти давлять на те, що "Україна не може відмовити народу у виборі".

Як передає ЦПД, Люттвак вважає, що "обидві сторони мають виграти у війні", оскільки, на його думку, "неможливо перемогти Росію та неможливо змусити Україну здатися".

Оценка материала:

5.00 / 2
В РНБО розповіли про новий спосіб Кремля "зберегти обличчя" Путіна 5.00 5 2
Політика / Україна
07.06.2022 567
Еще материалы раздела «Україна»