<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Світ
07.06.2022 432

Британія розробляє нові санкції проти Росії, - глава МЗС

Сполучене Королівство розробляє додаткові санкції проти Росії за її повномасштабне вторгнення в Україну. При цьому Великобританія не відступить від своєї підтримки України.

Про це заявила міністр закордонних справ Британії Ліз Трас, повідомляє CNN.

"Вона заявила, що Великобританія не відступить від своєї підтримки, що подальші санкції знаходяться в процесі розробки, і що вона продовжує роботу з глобальними союзниками над тим, як допомогти Україні відновитися в майбутньому", - йдеться в оголошенні засідання Кабінету міністрів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Британія розробляє нові санкції проти Росії, - глава МЗС 5.00 5 1
Політика / Світ
07.06.2022 432
Еще материалы раздела «Світ»