<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі СШАвсі новини дня
Політика
Росія
08.06.2022 975

Спирт із чаєм замість віскі: у Росії закінчується імпортний міцний алкоголь

Запроваджені проти Росії усіма країнами цивілізованого світу санкції працюють не так швидко, як нам би хотілося, але вони працюють і, як то кажуть, "найкраще, звичайно, попереду".

Санкції, з яких так люблять сміятися російські пропагандисти, потихеньку доходять до всіх верств населення. Зараз у Росії, наприклад, схаменулися представники ресторанного бізнесу, кажуть, що у них закінчується міцний імпортний алкоголь, а "паралельний імпорт" — так росіяни називають лазівки для обходу санкцій, на які вони всією країною розраховують, — поки що не налагоджений. Пише ТСН. 

Багато ресторанів, та й споживачів, справедливо побоюються, що міцний алкоголь, за старовинною російською традицією, почнуть, як то кажуть, розливати в гаражах. Добре, що рецепти збереглися ще від початку 90-х. Наприклад, віскі або коньяк добре виходить у "дорогих" росіян шляхом змішування чаю та спирту, лікер робили з кави, згущеного молока та спирту, гурмани використовували для отримання рому горіхову настоянку.

Популярний зараз абсент можна робити зі спирту та зеленки, грапу, текілу, джин та інший прозорий алкоголь можна робити просто зі спирту, нічого туди не додаючи.

Також не варто скидати з рахунків популярний у Росії міцний алкогольний напій "Глід", який продається в аптеках і вважається цілющим. На місці російських виробників цього напою ми б замислилися над перспективами ліній "Глід преміум", "Глід лайт" та "Глід дольче" — для жіночого сегменту цільової аудиторії.

Оценка материала:

5.00 / 3
Спирт із чаєм замість віскі: у Росії закінчується імпортний міцний алкоголь 5.00 5 3
Політика / Росія
08.06.2022 975
Еще материалы раздела «Росія»