НОВИНИ ДНЯ: Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Українувсі новини дня
08.06.2022 577

У Київ повернулись плата за паркування та евакуатори

Міська влада столиці попередила водіїв, що у місті відновили плату за паркування і що неправильно припарковані машини будуть забирати на штрафмайданчик.

Про це повідомляє пресслужба Київської адміністрації з посиланням на першого заступника голови КМДА Миколу Поворозника.

"У Києві з 16 травня за рішенням Київради відновлено оплату за паркування. Паркування платне у будні з 8:00 до 22:00. В інший час у будні та у вихідні паркування безкоштовне", – зазначив він.

Чиновник додав, що у Києві збільшується кількість порушень правил дорожнього руху та паркування. Тому автомобілі, які припарковані з порушенням, будуть евакуйовувати на штрафмайданчик.

Оплатити за паркування можна через "Київ цифровий".

За словами Поворозника, на муніципальних паркінгах не приймають оплату готівкою – лише через застосунок.

Під час повітряної тривоги інспектори не мають права штрафувати водіїв.

Заступник голови КМДА також закликав водіїв пропускати машини з гуманітарною допомогою, поліції, "швидкої" та рятувальників.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Київ повернулись плата за паркування та евакуатори 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
08.06.2022 577
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»