<
НОВИНИ ДНЯ: Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українці  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методамивсі новини дня
Політика
Україна
08.06.2022 1036

Росія розгортає нові вогневі точки на декількох напрямках

Російські окупанти готуються до нових атак українських військових, посилюючи свою присутність на Запорізькому, Харківському та в анексованому Криму.

Про це йдеться у зведенні речника Міністерства оборони України Олександра Мотузяника.

"На Запорізькому російський агресор нарощує систему вогню. Зокрема, у районі Василівки (35 км на південь від Запоріжжя) розгорнуто до 30 ворожих танків Т-62 в якості довготривалих вогневих точок", - йдеться в повідомленні.

Також Росія може завдати ударів по Україні з території окупованого Криму.

"У районі Мілководне (8 км до адміністративної межі з Херсонською обл.) російський агресор розгорнув ракетний дивізіон ОТРК “Искандер-М", - звітує Мотузяник.

Крім того, поповнюється ворог і "живою" силою. Так, на Харківському напрямку окупанти, що зосередилися на утриманні зайнятих позицій, перекинув у район с. Веселе (17 км на північний схід від Харкова) одну БТГр.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія розгортає нові вогневі точки на декількох напрямках 5.00 5 2
Політика / Україна
08.06.2022 1036
Еще материалы раздела «Україна»