<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп у разі перемоги може припинити військову допомогу Україні: названо умову  Роботодавці мають проблеми з пошуком людей через міграцію та мобілізацію, - експерти  Хто з військовозобов'язаних втратить право на відстрочку від мобілізації цього літа  Рулетики з шинкою та капустою: рецепт поживного перекусу від Тетяни Літвінової  Загальну військову підготовку студентів зробили обов'язковою: що загрожує за відмову  У Києві до кінця літа проїзд для школярів у громадському транспорті буде платним  Якою буде відповідь Росії, якщо ЗСУ знищать Кримський міст: політолог навів важливий аргументвсі новини дня
Політика
Україна
09.06.2022 750

Українським військам на Луганщині оточення не загрожує - Гайдай

Попри складну військову ситуацію, загрози оточення українських військ у Луганській області на сьогодні немає.

630_360_1651495849-789_09.06.22

Про це ефірі телемарафону повідомив керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

"Спілкуюся як з офіцерами, які керують операцією по обороні, так і з військовими, які безпосередньо воюють. І на сьогодні загрози оточення немає. Важка ситуація, але повністю контрольована нашими захисниками", - сказав Гайдай.

За його словами, росіяни захопили понад 90% області, під контролем законної української влади залишаються Лисичанськ, частина Сєвєродонецька і Гірської громади.

Як повідомляв Укрінформ, війська рф намагаються у будь-який спосіб, не зважаючи на втрати, взяти під контроль Сєвєродонецьк. Але місто тримається, і Збройні сили України у деяких районах успішно контратакують.

Оценка материала:

5.00 / 2
Українським військам на Луганщині оточення не загрожує - Гайдай 5.00 5 2
Політика / Україна
09.06.2022 750
Еще материалы раздела «Україна»