<
НОВИНИ ДНЯ: Відстрочка від мобілізації через інвалідність батьків: як оформити  Чи готовий Путін до переговорів цього року: Пристайко про плани диктатора  Демократи закликали Пентагон навчити більше українських пілотів на F-16, - Politico  Україну накрила аномальна спека: синоптики шокували прогнозом  Родина Байдена закликала його залишитися у передвиборчих перегонах, - CNN  Вчені виявили іншопланетне життя у Сонячній системі  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Україна
09.06.2022 630

"Місто-привид": Зеленський розповів, за яких умов у Донецьку знову буде нормальне життя

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на сьогодні окупований Донецьк є містом-привидом, яке втратило абсолютно всі перспективи. І тільки повернення українського закону означатиме для Донецька нормальне життя.

aa568d032a1e198b335e90e4ab6a0ed9_09.06.22

Зеленський висловив переконання, що Донецьк знову прийматиме нові матчі команд світового рівня на "Донбас-Арені".

Про це глава держави розповів у зверненні 8 червня. Пише ТСН. 

"Десять років тому наш Донецьк був сильним, гордим, розвиненим містом, а потім прийшла Росія. Принесла якраз такого неадекватного рівня ідеї. І тепер це місто-привид, яке втратило більшість людей, тисячі життів і абсолютно всі перспективи", – сказав президент.

"Тільки повернення України, яке обов’язково буде, тільки наш прапор, тільки український закон означитимуть для цих територій, для цих міст просто нормальне життя, яке там було. Мирне, безпечне, відкрите для всього світу. І, звичайно, нові матчі команд світового рівня на "Донбас-Арені", – наголосив Зеленський.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Місто-привид": Зеленський розповів, за яких умов у Донецьку знову буде нормальне життя 5.00 5 2
Політика / Україна
09.06.2022 630
Еще материалы раздела «Україна»