НОВИНИ ДНЯ: Захоплення Вугледара навряд чи дасть росіянам особливу оперативну перевагу, - ISW  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковороді  Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогервсі новини дня
Політика
Україна
09.06.2022 519

Понад 1 500 українських військових навчаються роботі з наданою Заходом зброєю, – Резніков

Понад півтори тисячі українських військових уже проходять або найближчим часом розпочнуть підготовку з використання зброї, яку надають Україні міжнародні партнери.

Про це у Facebook повідомив міністр оборони Олексій Резніков.

“Днями оголошено важливу новину – американські й британські партнери вирішили надати України РСЗВ. Відзначу, що наші воїни вже деякий час навчаються ними управляти”, – зазначив міністр оборони.

За його словами, було проведено багато дискусій з іноземними колегами, щоб запустити завчасну підготовку команд для різних типів зброї, по яких ще немає політичних рішень. Навчання за деякими позиціями почалося ще у березні.

“Зараз підготовку проходять чи розпочнуть найближчим часом понад 1,5 тисячі наших військових”, – підсумував Резніков.

Оценка материала:

5.00 / 2
Понад 1 500 українських військових навчаються роботі з наданою Заходом зброєю, – Резніков 5.00 5 2
Політика / Україна
09.06.2022 519
Еще материалы раздела «Україна»