<
НОВИНИ ДНЯ: Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингах  Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумати  Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politico  Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°всі новини дня
Політика
Світ
11.06.2022 682

"Ляльки вуду" із зображенням Путіна в храмах Японії прибивають цвяхами до дерев

Ритуальні ляльки зроблені із соломи та перев'язані червоними нитками. На них прикріпляють зображення Путіна, папірець з його ім'ям та молитвою "про знищення зла".

118d0666c579b5192e684a575c0863b7_11.06.22

У Японії в місті Мацудо невідомі роблять ритуальні солом'яні ляльки із зображенням президента Росії Володимира Путіна. Вони прибивають їх великими цвяхами до дерев на території храмів.

Про це повідомляє місцеве видання Mainichi. Пише ТСН. 

За словами священників, зазвичай такі ляльки використовують для того, щоб накласти прокляття. Це така японська версія ляльки вуду.

У фігурках з Путіним також знайшли записки з його ім'ям, датою народження та молитвою "про знищення зла".

Ті, хто має стосунок до святинь і місцеві мешканці не оцінили таку "боротьбу" із російським диктатором. Вони звернулися до поліції, бо вважають, що храм - це не місце, де можна проклинати людей.

За даними правоохоронців, ляльки бачили на територіях щонайменше 10 святинь. Вони підозрюють, що за цим стоїть один чоловік, який потрапив на камеру відеоспостереження з предметом, схожим на ляльку. Порушника шукають.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Ляльки вуду" із зображенням Путіна в храмах Японії прибивають цвяхами до дерев 5.00 5 2
Політика / Світ
11.06.2022 682
Еще материалы раздела «Світ»