<
НОВИНИ ДНЯ: "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
Політика
Україна
11.06.2022 421

Кожен колаборант підписує собі вирок і стає законною ціллю для спецслужб - Подоляк

Усі українські посадовці, які пішли на співпрацю з російськими загарбниками, мають розуміти, що стають законною ціллю для спецслужб.

630_360_1647521740-917_11.06.22

Про це у Твіттері написав радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, повідомляє Укрінформ.

«Кількість колаборантів d окупованій частині півдня настільки мала, що росія планує завозити чиновників з рф. Але бувають і зрадники. Кожен посадовець, який погоджується співпрацювати з окупантами, має розуміти, що підписує собі вирок та стає законною ціллю для українських спецслужб і судів», - підкреслив Подоляк.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині загарбники блокують евакуацію, викрадають мирних жителів, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти, учасники АТО, фермери, вчителі. Водночас на тимчасово захопленій території регіону закінчуються ресурси, зупинився бізнес.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кожен колаборант підписує собі вирок і стає законною ціллю для спецслужб - Подоляк 5.00 5 1
Політика / Україна
11.06.2022 421
Еще материалы раздела «Україна»