<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Європа
11.06.2022 814

Риторика лукашенка змінилася від позиції союзника росії до спроб дистанціюватися від кремля

Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України аналізує зміну наративів у риториці самопроголошеного білоруського президента олександра лукашенка щодо війни росії в Україні.

Як передає Укрінформ, про це ЦПД повідомляє у Телеграмі.

Зазначається, що за понад три місяці російської агресії в Україні риторика лукашенка змінилася від позиції союзника росії до спроб дистанціювання від кремля та пропозицій миротворчості.

«Зміна риторики білоруського диктатора, як свідчить практика, розходиться з його діями, з огляду на сильну залежність від домовленостей із путіним», - зазначили у ЦПД.

Як повідомляв Укрінформ, заступниця міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що білорусія, яка надає свою територію рф для здійснення агресії проти України, є співучасником цього міжнародного злочину.

Оценка материала:

5.00 / 2
Риторика лукашенка змінилася від позиції союзника росії до спроб дистанціюватися від кремля 5.00 5 2
Політика / Європа
11.06.2022 814
Еще материалы раздела «Європа»