<
НОВИНИ ДНЯ: Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготуваннявсі новини дня
Політика
Світ
11.06.2022 705

Арестович назвав Путіна "фігурою, вирощеною Заходом"

Російський диктатор Володимир Путіна - це фігура, вирощена Заходом.

Для західних еліт Путін - зрозуміла та керована особистість. Пише ТСН. 

Про це радник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів у розмові з російських правозахисником Марком Фейгіним 10 червня.

"Путін, як фігура нічого б не коштувала, якби його не підтримував Захід. Вони його виростили, вони дозволили йому скластися. Сьогодні посол України в Німеччині Андрій Мельник заявив, що імпорт із Німеччини до Росії за час повномасштабної війни збільшився на 60%. Як можна перемогти Путіна за таких умов? Він же фігура, вирощена Заходом, підтримувана та легітимізована Заходом, зрозуміла та зручна. Путін це знає. А тому він Заходу нічого не намагається повідомити. Він працює на внутрішню аудиторію. Тобто фігура, вирощена Заходом, продає росіянам антизахідний світ. Захід чудового знає, з ким має справу. Вони розуміють, що це - людина зрозуміла та керована. І якби не ця Україна зі своїм особливим поглядом, то все було б добре. Але Україна є і вони намагаються щось вирішити. І я "довбатимуть" Захід кожен день, поки ці люди не нададуть нам потрібну техніку в тій кількості, щоб вирішити проблему з російською армією в Україні", - наголосив Арестович.

Оценка материала:

5.00 / 1
Арестович назвав Путіна "фігурою, вирощеною Заходом" 5.00 5 1
Політика / Світ
11.06.2022 705
Еще материалы раздела «Світ»