<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп винен у кримінальній справі: чи зможе він балотуватися в президенти США  Вибори в Європарламент. Хто бере участь та яка позиція партій щодо України  Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червня  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травнявсі новини дня
Політика
Україна
12.06.2022 463

“Що це вам дало, Росія?”: Зеленський розповів про марні втрати окупантів

Український президент повідомив, що російська армія на сьогодні має вже близько 32 тисяч мертвих душ.

ef9f639016c523a37a18580cf2fd4665_12.06.22

Марні спроби Російської Федерації захопити весь український Донбас на 108-й день повномасштабної війни призводять до значних втрат серед окупантів. Пише ТСН. 

На цьому наголосив президент України Володимир Зеленський у традиційному відеозверненні у ніч проти 12 червня.

“Памʼятаєте, як у Росії ще на початку травня сподівалися захопити весь Донбас? Уже 108-й день війни, вже червень. Донбас тримається. Втрати, яких зазнали окупанти, зокрема й на цьому напрямку, дуже вагомі”, - зауважив він.

За словами президента, загалом російська армія станом на 11 червня має вже близько 32 тисяч "мертвих душ".

“Заради чого? Що це вам дало, Росія? Ніхто зараз не може сказати, скільки ще триватиме це спалення душ Росією. Але маємо зробити все, щоб окупанти пошкодували, що все це накоїли, і щоб вони відповіли за кожне вбивство й кожен удар по нашій прекрасній державі”, - заявив Зеленський.

Оценка материала:

5.00 / 1
“Що це вам дало, Росія?”: Зеленський розповів про марні втрати окупантів 5.00 5 1
Політика / Україна
12.06.2022 463
Еще материалы раздела «Україна»