<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
12.06.2022 999

"Помилка аналітиків": Арестович пояснив, чому Україні не допомогали до 24 лютого

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович вважає, що західні аналітики перед російським вторгненням зробили три величезні помилки.

59024d0cf590962adafe139234a58c4a_12.06.22

Арестович зауважив, що на помилкових оцінках європейські політики збудували усі свої геополітичні розрахунки, зокрема і взаємовідносини з українською владою. Пише ТСН. 

Про це радник Офісу президента розповів у розмові з російським правозахисником та адвокатом Марком Фейгіним у суботу, 11 червня.

Вони (західні партнери - ред.) не вірили в нашу здатність чинити спротив, бо в них так працює аналітика. Протягом пів року, від липня до лютого, вони зробили три величезні аналітичні помилки", - висловив думку він.

За словами Арестовича,

  • Перша: здатність афганської армії чинити спротив власному правлінню.
  • Друга: здатність української армії чинити спротив Росії.
  • Третя: абсолютно переоцінені російські військові.

Раніше радник керівника ОП розповів, що без допомоги західних партнерів Україна уже б обороняла Львів. За його словами, Захід підтримує Україну і фінансово, і політично, і воєнному відношенні.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Помилка аналітиків": Арестович пояснив, чому Україні не допомогали до 24 лютого 5.00 5 2
Політика / Україна
12.06.2022 999
Еще материалы раздела «Україна»