<
НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко видав чергову маячню про "бездітних політиків" на Заході, яким "нікому передати ген ненависті"  Вчені назвали дуже корисну звичку з віком: кому щодня потрібно їсти одну популярну страву  Супутники Юпітера та Сатурна вкриті придатними для життя океанами  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  НАТО розробляє план захисту військової допомоги Україні від "Трампа" – WSJ  Для здоров'я та схуднення: рецепт супу з 10 овочів та трав  Міжнародні та державні свята в липні 2024 року: чи можна чекати на додаткові вихіднівсі новини дня
Політика
Україна
12.06.2022 610

Росія хоче розгорнути в Україні більше бойових підрозділів – розвідка Британії

За даними британської розвідки, Росія прагне створити більше бойових підрозділів для розгортання в Україні. Для цього вона, ймовірно, залучатиме новобранців та мобілізованих резервістів.

Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії у Твіттері.

Як зазначається у звіті, Росія використовує свою перевагу у співвідношенні сил і артилерії для захоплення Сєвєродонецька та територій навколо нього.

«Росія продовжує прагнути створити більше бойових підрозділів для розгортання в Україні. В останні тижні, ймовірно, почалася підготовка до розгортання третього батальйону з деяких бойових формувань», - йдеться у повідомленні.

Більшість бригад зазвичай задіюють в операціях одночасно не більше двох із трьох батальйонів. Треті батальйони в бригадах часто не повністю укомплектовані – Росії скоріш за все доведеться покладатися на новобранців або мобілізованих резервістів для розгортання цих підрозділів в Україні, вважають у британській розвідці.

«Одночасне розгортання всіх трьох їхніх батальйонів, ймовірно, зменшить довгострокову здатність формувань відновлювати бойову міць після операцій», - підсумовується у звіті розвідки.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія хоче розгорнути в Україні більше бойових підрозділів – розвідка Британії 5.00 5 2
Політика / Україна
12.06.2022 610
Еще материалы раздела «Україна»