<
НОВИНИ ДНЯ: Байден назвав рішення Верховного суду щодо імунітету Трампа "небезпечним прецедентом"  Знайдено 44000–річного вовка, що чудово зберігся: в його шлунку можуть бути доісторичні віруси  Лукашенко видав чергову маячню про "бездітних політиків" на Заході, яким "нікому передати ген ненависті"  Вчені назвали дуже корисну звичку з віком: кому щодня потрібно їсти одну популярну страву  Супутники Юпітера та Сатурна вкриті придатними для життя океанами  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  НАТО розробляє план захисту військової допомоги Україні від "Трампа" – WSJвсі новини дня
Політика
Україна
12.06.2022 474

Німецький концерн готовий відправити Україні БМП Marder - Bild

Кілька бронетранспортерів Marder від відомого німецького виробника Rheinmetall, які Бундесвер зняв з озброєння, але модернізовані, готові до використання, можуть бути негайно доставлені в Україну.

Про це виданню Bild am Sonntag розповів гендиректор концерну Армін Паппергер.

«Ми ремонтуємо 100 бойових машин піхоти Marder, перші машини вже готові», - сказав керівник підприємства. При цьому він додав, що коли і куди будуть доставлені ці машини - це рішення федерального уряду.

Вартість оновлених машин коливається від 850 тис. до 1 млн євро.

Через війну в Україні та викликаний нею високий попит на військову техніку Rheinmetall планує збільшити потужності та продажі на до 20 відсотків на рік. Ціна акцій Rheinmetall з початку війни піднялася (+150 відсотків), і виробництво працює повним ходом. Заводи працюють у кілька змін, може бути потроєно виробництво боєприпасів протягом наступних дванадцяти місяців, а виробництво вантажівок – подвоєно. Це фактично рівень часів холодної війни.

Оценка материала:

5.00 / 2
Німецький концерн готовий відправити Україні БМП Marder - Bild 5.00 5 2
Політика / Україна
12.06.2022 474
Еще материалы раздела «Україна»