НОВИНИ ДНЯ: Салат із сиром, яблуками та горіхами: швидкий рецепт  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Мобілізація в Україні: кого з жінок можуть призвати за новим законом  Мобілізація по-новому: чи зроблять тепер недійсними паспорти ухилянтів  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозки  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Українські інженери розробляють бойовий підводний човен, який стріляє торпедамивсі новини дня
Політика
Україна
13.06.2022 858

Російський рок-гурт "Земляне", який грав для окупантів у Херсоні, потрапив у ДТП

Російський рок-гурт "Земляне" 12 червня розважав російських військових в тимчасово окупованому Херсоні.

bd269e1578a31a3445eecc3c79b1bef8_13.06.22

Назад до Росії музикантам не вдалося повернутися без пригод. Російський гут дорогою з Херсона потрапив у ДТП. Пише ТСН. 

Як повідомляє російське пропагандистське видання, аварія сталася за 30 кілометрів від Феодосії. "Земляне" поверталися додому пізно ввечері. Вночі їхній автобус ледь не зіткнувся з фурою. Вони з’їхали в кювет. Якби водій автобуса вчасно не зорієнтувався, колектив виступав би хіба що з Кобзоном.

Зазначимо, окупанти організували у Херсоні концерт, присвячений Дню Росії. Окрім "Земляне", там також засвітилися артисти-путіністи Олена Сєвєр, гурт СПБ!, ВладіМір.

Нагадаємо, російські артисти-путіністи останнім частом часто приїжджають до окупований Росією українських територій. Зокрема, найчастіше вони приїжджають на Донбас. Нещодавно там засвітилися Григорій Лепс, Дмитро Дюжев, Денис Майданов і Жасмін.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російський рок-гурт "Земляне", який грав для окупантів у Херсоні, потрапив у ДТП 5.00 5 2
Політика / Україна
13.06.2022 858
Еще материалы раздела «Україна»