НОВИНИ ДНЯ: Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогер  Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФ  Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФвсі новини дня
Політика
Україна
15.06.2022 689

Скандальні кадирівці на фронті завдали удару по бурятах, їх розділили – Арестович

Російське командування вирішило розділити підрозділи бурятів і кадирівців. Останні завдали по "побратимах" кілька артилерійських ударів.

27905f306a08b686512ab54c1a5a33fa_14.06.22

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів, що міжусобиці в російській армії між бурятами та кадирівцями призвели до того, що їхні підрозділи були розділені. Пише ТСН. 

Про це Арестович заявив 13 червня у розмові з російським правозахисником та журналістом Марком Фейгіним.

"Хоробрі гурти під Василівкою, їх поділили. Частина пішла на Херсонський напрямок, частина – на Сєвєродонецький. До того ж на Сєверодонецький пішли кадировці, на Херсонський – буряти. А знаєш чому? Між ними дуже погані стосунки. У них же в Чорнобаївці було розбирання, а зараз дійшло до того, що скандальні кадировці завдали по бурятах парочку артилерійських ударів. Тому їх взяли і відправили на Сєверодонецьк у покарання, бо вони якось неправильно поводяться, а бурятів від гріха подалі відправили на Херсонський напрямок", - розповів Арестович.

Нагадаємо, що у Луганській області від Збройних сил України дісталося "кадирівцям". Тікток-війська чеченських бойовиків отримали "на горіхи" від ЗСУ у Рубіжному.

Оценка материала:

5.00 / 1
Скандальні кадирівці на фронті завдали удару по бурятах, їх розділили – Арестович 5.00 5 1
Політика / Україна
15.06.2022 689
Еще материалы раздела «Україна»