НОВИНИ ДНЯ: Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогер  Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФ  Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФвсі новини дня
Політика
Україна
15.06.2022 864

Російський адвокат розкрив плани Кремля щодо полонених захисників Маріуполя

Російський правозахисник та журналіст Марк Фейгін вважає, що кремлівський диктатор Володимир Путін хоче використовувати полонених захисників Маріуполя для шантажу української влади та розхитування ситуації в Україні.

ee7683768ccf24261d52487445b82407_14.06.22

Він додає, що російська влада може навіть погрожувати Києву стратою оборонців Маріуполя. Пише ТСН. 

Про це російський юрист і політичний діяч Марк Фейгін заявив в ефірі проєкту "Україна разом".

"Я думаю, що він спробує використати 2500 захисників Маріуполя для створення такої ситуації всередині України, коли близькі, опозиція вимагатимуть від Києва вирішити це питання. А Зеленський не може його вирішити. Він би із задоволенням віддав усіх російських полонених, які в нього є, за захисників Маріуполя – і з полку "Азов", і з ЗСУ. Але проблема полягає в тому, що на це не погоджується Москва", – пояснив російський юрист.

Фейгін впевнений, що Путін не погодиться повернути захисників Маріуполя Україні.

"Не треба думати про Путіна краще, ніж він є. Що він просто візьме і обміняє військовополонених на військовополонених – хто в це повірить? Він же людожер", – зауважив журналіст.

Нагадаємо, до Києва доправили тіла 220 захисників Маріуполя і розпочали процедуру впізнання. За словами колишнього командира полку "Азов" Максима Жоріна, на ідентифікацію тіл знадобляться кілька місяців.

Оценка материала:

5.00 / 1
Російський адвокат розкрив плани Кремля щодо полонених захисників Маріуполя 5.00 5 1
Політика / Україна
15.06.2022 864
Еще материалы раздела «Україна»