<
НОВИНИ ДНЯ: Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платитивсі новини дня
Політика
Світ
15.06.2022 1152

"Путін перетнув червону лінію": Клінтон розкритикувала Макрона і закликала не примушувати Україну до переговорів

Колишня держсекретарка США запевнила, що повністю підтримує вимоги українців щодо повного виведення російських військ з території нашої держави.

b3f4f7d2d051cd627dfe8686dcdc8a9a_14.06.22

Колишня держсекретарка США і кандидатка в президенти Гілларі Клінтон розкритикувала президента Франції Еммануеля Макрона за його заклики "не принижувати Росію". Пише ТСН 

Про це пише Le Point.

Клінтон заявила, що теза"не принижувати Росію" здається застарілою, адже "Путін давно перетнув червону лінію". За її словами, Путін вважає себе Петром І, який вів "безперервну війну проти Швеції, проти країн Балтії, Скандинавії понад 20 років".

Колишня держсекретарка запевнила, що повністю підтримує українців і закликала світ "не штовхати передчасно Україну до переговорів".

"Я думаю, що остаточним успіхом була б поразка Путіна. І в цьому я можу лише погодитися з тим, чого просять президент Зеленський та його уряд, тобто повне виведення (російських військ. – Ред.) з окупованих територій в Україні", – підсумувала Клінтон.

Нагадаємо, президент Франції Еммануель Макрон виступив із заявою не принижувати Росію через війну в Україні.

Своєю чергою Володимир Зеленський заявив, що спроби президента Франції Еммануеля Макрона знайти якийсь дипломатичний вихід для глави Кремля Володимира Путіна є марними.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Путін перетнув червону лінію": Клінтон розкритикувала Макрона і закликала не примушувати Україну до переговорів 5.00 5 1
Політика / Світ
15.06.2022 1152
Еще материалы раздела «Світ»