НОВИНИ ДНЯ: Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогер  Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФ  Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФвсі новини дня
Політика
Україна
15.06.2022 836

"Саме так завершиться ця війна": Зеленський запевнив, що Україна звільнить свій Крим

Глава держави Володимир Зеленський впевнений, що Україна поверне свій Крим, який тимчасово окупувала Російська Федерація.

Зеленський наголосив, що український прапор знову буде над Ялтою та Судаком, над Джанкоєм та Євпаторією. Пише ТСН. 

Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у традиційному відеозверненні у понеділок, 13 червня.

"Звичайно, ми звільнимо й наш Крим. Прапор України знову буде над Ялтою та Судаком, над Джанкоєм та Євпаторією. І хай кожен з російських посадовців, хто захопив собі дорогоцінну землю в Криму, памʼятає: це не та земля, де їм буде спокій. Немає сьогодні тієї людини, яка точно скаже, скільки часу триватиме наш шлях до перемоги. Але абсолютна більшість людей сьогодні вже усвідомлює – саме такий наш шлях. Саме так завершиться ця війна", - зазначив український президент.

Нагадаємо, як повідомив Володимир Зеленський, українська армія і розвідка тактично все ж переграють російських військових на Донбасі, незважаючи на кількісну перевагу ворога.

Тим часом ЗСУ просунули лінію фронту на Запоріжжі на 5-10 кілометрів. Тим самим ЗСУ просунулися у напрямку Херсона, вибиваючи російських окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Саме так завершиться ця війна": Зеленський запевнив, що Україна звільнить свій Крим 5.00 5 2
Політика / Україна
15.06.2022 836
Еще материалы раздела «Україна»