НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.06.2022 782

Зеленський відповів, чи можливий мир із Росією після війни і Путіна

Президент України Володимир Зеленський сказав – те, наскільки тривалим буде мир із РФ після теперішньої війни, залежатиме від російської сторони.

Главі держави поставили запитання про те, чи можливий тривалий мир з Росією після того, як Україна поверне свої території і після відходу президента Володимира Путіна. Пише ТСН. 

Відповідь Зеленський дав в інтерв'ю для данських ЗМІ.

"Це залежить від бажання російської сторони – чи бачать вони для себе цивілізований розвиток у майбутньому, це їхній вибір. Або вони хочуть просто бути окремою цивілізацією без спілкування з рештою світу", – сказав президент.

"Наша країна повинна бути з точки зору безпеки готова до будь-якого моменту, будь-якого вторгнення, тому і будувати нашу державу ми будемо саме на таких принципах. Бути готовими завжди до ризику вторгнення з російського боку", – додав український лідер.

Нагадаємо, Зеленський також заявив, що Україна проводитиме переговори з РФ тоді, коли ця держава буде готова закінчувати кровопролитну війну, яку сама ж і розв’язала.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський відповів, чи можливий мир із Росією після війни і Путіна 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
15.06.2022 782
Еще материалы раздела «Суспільство»