<
НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлашавсі новини дня
Політика
Україна
16.06.2022 522

"Путін розраховує, що скоро Захід втомиться від війни в Україні": в МЗС Польщі наголосили – потрібні додаткові санкції

Щоб зупинити війну, потрібні додаткові санкції, які мають бути ухвалені не лише на рівні ЄС.

cbd2c7295235fcbc592561fbb25b8839_16.06.22

Російський диктатор Володимир Путін розраховує, що скоро Захід втомиться від повномасшатбної війни, яку він розпочав в Україні. Аби цього не сталося, потрібно продовжувати підтримку України.

Про це заявив заступник міністра закордонних справ Польщі Марцін Пшидач, пише РАР.

"Ми маємо активно протидіяти будь-якій можливій втомі, тому що війна в Україні триває, там щодня гинуть люди, щодня там гинуть діти та жінки, щодня руйнується інфраструктура", – наголосив він.

Дипломат також зазначив, що для боротьби з Росією потрібні додаткові санкції, які мають бути ухвалені не тільки на рівні ЄС, а також G7 та іншими євроатлантичними партнерами – США або Японією.

Також потрібно і надалі надавати Україні військову та матеріальну підтримку.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Путін розраховує, що скоро Захід втомиться від війни в Україні": в МЗС Польщі наголосили – потрібні додаткові санкції 5.00 5 2
Політика / Україна
16.06.2022 522
Еще материалы раздела «Україна»