<
НОВИНИ ДНЯ: Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей та активно застосовує на фронті – BILD  Чи зможуть далекобійні ATACMS повністю знищити Кримський міст: відповідь експерта  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 квітня – 5 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 29 квітня-5 травня 2024 року  Дощі та грози, але не всюди. Синоптики розповіли про погоду на 29 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
16.06.2022 898

Українська розвідка отримала детальну технічну документацію Кримського мосту

Головне управління розвідки Міноборони України отримало детальну технічну документацію "Кримського мосту".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ГУР МО України.

 

У відомстві зазначають про те, що найближче оточення Путіна заявляє про "гарантовану" безпеку "Кримського мосту". Речник Кремля Дмитро Пєсков стверджує, що військові РФ повністю контролюють ситуацію.

"Втім, важко серйозно ставитися до заяв щодо повної безпеки від людей, які не здатні забезпечити збереження технічної документації стратегічного об'єкта. Зокрема, мова про технічну документацію "Будівництво транспортного переходу через Керченську протоку", - йдеться у повідомленні ГУР.

Документ має докладну інформацію про рельєф місцевості, дорожнє покриття, опори мосту, протизсувні конструкції, заїзди-з’їзди та всю інфраструктуру комплексу.

Нагадаємо, раніше радник голови Міністерства внутрішніх справ Віктор Андрусів заявив, що Кримський міст точно буде зруйнований. Питання тільки в тому, коли це відбудеться.

Оценка материала:

5.00 / 2
Українська розвідка отримала детальну технічну документацію Кримського мосту 5.00 5 2
Політика / Україна
16.06.2022 898
Еще материалы раздела «Україна»