<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Політика
Росія
17.06.2022 666

"Взяли на замітку": Лавров відповів на обіцянки України зруйнувати Керченський міст

Лавров запевнив, що російська армія – "відповідальна", і всі ці загрози беруться на замітку.

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров відреагував на заяву українського генерала Марченка, який керував обороною Миколаєва, про те, що Керченський міст – ціль номер один для ЗСУ після отриманння необхідного озброєння. Пише ТСН. 

 

Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ.

"Про Керченський міст уже хтось з українських голів, що розмовляють, я не знаю, чим там вони розмовляють, вимовив загрозу", - сказав він.

Лавров запевнив, що російська армія – "відповідальна", і всі ці загрози беруться на замітку.

"Диму без вогню не буває, але я переконаний, що всі ці плани зазнають повного краху", - додав міністр.

Раніше повідомлялося, що українська розвідка отримала та виклала в Мережу детальну технічну документацію Керченського мосту.

Нагадаємо, речник президента РФ Володимира Путіна заявив, що про "погрози" щодо Кримського мосту знають, однак не беруть до уваги. За словами Пєскова, безпека Криму та мосту гарантована російськими військовими.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Взяли на замітку": Лавров відповів на обіцянки України зруйнувати Керченський міст 5.00 5 1
Політика / Росія
17.06.2022 666
Еще материалы раздела «Росія»