<
НОВИНИ ДНЯ: Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
17.06.2022 1294

"Воїни завершили курс навчання": Єрмак повідомив, коли до України прибудуть HIMARS

Голова Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що українські військові вже завершили навчатися використанню реактивних систем залпового вогню HIMARS.

За даними керівника ОП, це озброєння повинне прибути до України до кінця червня. Пише ТСН. 

Про це він написав у Мережі 16 червня.

"За офіційною інформацією, HIMARS мають бути в Україні вже цього місяця. Наші воїни завершили курс навчання. ЗСУ матимуть потужні РСЗВ", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за підсумками третьої зустрічі у форматі "Рамштайн" голова Міноборони США Ллойд Остін анонсував надання Україні нового пакета військової допомоги. В ньому, зокрема, містяться додаткові снаряди до HIMARS.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Воїни завершили курс навчання": Єрмак повідомив, коли до України прибудуть HIMARS 5.00 5 3
Політика / Україна
17.06.2022 1294
Еще материалы раздела «Україна»