<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіківвсі новини дня
Політика
Світ
18.06.2022 689

Путін погрожує світу голодом

Російський диктатор Володимир Путін погрожує світу голодом, який виник нібито через дії США та Європи.

У голоді, який найближчим часом може настати в африканських країнах, Путін, звісно, звинувачує адміністрацію президента США Джо Байдена та європейських політиків. Пише ТСН. 

Про це очільник Кремля заявив 17 червня на Петербурзькому міжнародному економічному форумі.

"Ціни підуть ще більше вверх, що загрожує голодом, передусім, для бідних країн. І це буде повністю на совісті адміністрації США та євробюракратії", - вигадав російський "фюрер".

Путін заявляє, що проблема із дефіцитними продуктами та високими цінами виникла не зараз, коли Росія розв'язала війну проти України, а начебто ще раніше.

"Ця проблема виникла не сьогодні, не за останні 3-4 роки, і абсолютно точно вона виникла не через Росію, як зараз заявляють деякі демагоги, намагаючись перекласти відповідальність на нашу країну", - цинічно висловився диктатор Кремля.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін погрожує світу голодом 5.00 5 2
Політика / Світ
18.06.2022 689
Еще материалы раздела «Світ»