<
НОВИНИ ДНЯ: Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососемвсі новини дня
Політика
Світ
18.06.2022 801

До Зеленського їздить увесь світ, а до Путіна – "Талібан": Фейгін розповів, що це вражає президента РФ

Президента Росії Володимира Путіна уражає те, що до президента України Володимира Зеленського їздять світові політики, а до очільника Кремля – "Талібан".

273f650cbcf146eab474c05353c253be_18.06.22

Зокрема, представники "Талібану" були присутні 17 червня на Петербурзькому економічному форумі, де виступив Путін.

Про це російських опозиціонер, юрист та правозахисник Марк Фейгін розповів в ефірі ТСН.

"Чи враждає Путіна те, що в Києві в зеленій майці сидить людина, ходить у кросівках за 50 доларів, до нього їздить весь світ низкою, проситься: "слухайте, можна ми до вас під’їдемо? – Ну, знаєте, втомився, втомився. Ну, приїжджайте"? А до цього, значить, – "Талібан". Розумієте, ну, звісно це його вражає", – сказав опозиціонер.

Нагадаємо, 17 червня Зеленський вже вдруге від початку повномасштабної війни зустрівся в Києві з прем’єром Великої Британії Борисом Джонсоном. За словами глави держави, перемовини були максимально предметними.

Оценка материала:

5.00 / 1
До Зеленського їздить увесь світ, а до Путіна – "Талібан": Фейгін розповів, що це вражає президента РФ 5.00 5 1
Політика / Світ
18.06.2022 801
Еще материалы раздела «Світ»