<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
18.06.2022 573

Україна запроваджує візовий режим для громадян Росії – Зеленський

17 червня, Кабмін має ухвалити це важливе рішення.

 

Україна з 1 липня запроваджує візовий режим для громадян Російської Федерації. Відповідну постанову 17 червня має ухвалити Кабінет міністрів. Пише ТСН. 

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

"У межах протидії безпрецедентним загрозам національній безпеці, суверенітету й територіальній цілісності нашої держави запропонував Кабінету Міністрів опрацювати питання перегляду режиму в’їзду російських громадян на територію України", - написав він.

Так, постанову "Про припинення дії Угоди між Урядом України і Урядом Російської Федерації про безвізові поїздки громадян України і Російської Федерації та застосування деяких міжнародних договорів України з Російською Федерацією" має ухвалити уряд.

Нагадаємо, Єврокомісія вирішила рекомендувати надання Україні статусу країни-кандидата на вступ до ЄС.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна запроваджує візовий режим для громадян Росії – Зеленський 5.00 5 2
Політика / Україна
18.06.2022 573
Еще материалы раздела «Україна»