НОВИНИ ДНЯ: Статус PESEL UKR: які будуть нові правила отримання захисту у Польщі  Зміна тренду: споживчі настрої українців покращилися з початком весни  Чи знищать Кримський міст до середини липня: реакція ВМС на статтю The Sun  Як розтопити вершкове масло: кілька порад  Коли Чистий четвер 2024 року: історія, традиції, що можна і не можна робити  В Україну йде сильне похолодання з дощами та грозами: де і коли зіпсується погода  Дрони змінюють війну в Україні, як танки під час Першої світової, - WPвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.06.2022 705

Синоптики попередили українців про погіршення погоди

Прогноз погоди в Україні на 18 червня, підготовлений синоптиками Укргідрометцентру, не надто потішить.

У деяких регіонах можливі короткочасні дощі та грози. Водночас температура повітря сягне максимум 27 градусів тепла. Незважаючи на помірно теплу погоду, необхідно взяти з собою парасольку, щоб не намокнути та не застудитися. Так, нельотну погоду прогнозують у Чернігові, Сумах, Харкові, Луганську, Донецьку, Запоріжжі, Дніпрі, Полтаві, Черкасах, Кропивницькому, Херсоні, Одесі та Миколаєві.

Якою буде погода в Україні та Києві 18 червня?

За даними синоптиків, 18 червня дощі з грозами очікуються у всіх південних, центральних, північних та східних регіонах України, за винятком Києва. Середня денна температура у вказаних областях становитиме від 22 до 28 градусів тепла.

У всіх інших регіонах України синоптики обіцяють теплу та суху погоду, а повітря вдень прогріється до 23-27 градусів. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с.

У Києві опадів не передбачається, хіба що вночі. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 13-15 градусів тепла, вдень 23-25.

Ознаки метеочутливості

У тих людей, які не мають хронічних захворювань, але є метеозалежними, зміна погоди може викликати різні нездужання і розлади. Часто з’являється підвищена стомлюваність, вона проявляється не тільки у втраті фізичних сил, але і в спаді розумової діяльності. Творчі люди (письменники, композитори тощо) ніяк не можуть зібратися з думками. Так само й у тих, хто займається фізичною працею.

Згідно зі статистикою, в періоди магнітних бур вулицями частіше їздять швидкі допомоги, кількість викликів зростає, як і кількість гіпертонічних кризів, інфарктів та інсультів. Зростає й кількість смертей через інфаркти та інсульти.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптики попередили українців про погіршення погоди 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.06.2022 705
Еще материалы раздела «Суспільство»