<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.06.2022 3389

У Міноборони повідомили, скільки триватиме мобілізація в Україні

Мобілізація в Україні триває згідно з указом президента.

Мобілізація триватиме стільки, скільки необхідно, щоб доукомлектувати всі підрозділи, які здійснюють оборону держави. Розбивати мобілізацію в Україні на якісь хвилі та етапи - недоцільно. Пише ТСН. 

Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник.

"Мобілізацію недоцільно розбивати на якісь хвилі та етапи. Мобілізація ведеться відповідно до указу президента і у зв’язку із введенням в Україні воєнного стану. Станом на сьогодні, мобілізаційні заходи тривають і будуть тривати до того часу, скільки необхідно, щоб доукомплектувати підрозділи ЗСУ, а також підрозділи інших сил оборони. Цей процес триває”, – сказав Мотузяник.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Міноборони повідомили, скільки триватиме мобілізація в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.06.2022 3389
Еще материалы раздела «Суспільство»