<
НОВИНИ ДНЯ: Вчені вперше відтворили обличчя найбагатшої людини, яка коли-небудь жила  Виїзд чоловіків за кордон: що і для кого зміниться від 18 травня  Чи здатна Україна запобігти новим проривам фронту з боку російської армії: Умєров дав відповідь  Ароматні пончики на сметані: неймовірно смачний і швидкий десерт  Чи хочуть росіяни закінчити війну та на яких умовах: опитування  Застосунок "Резерв+": у Міноборони розповіли, кому це треба та чи відображається там бронювання  Путін назвав справжню мету наступу на Харківщинівсі новини дня
Політика
Росія
18.06.2022 603

Путін визнав, що західні санкції таки вдарили по Росії

Російський диктатор Володимир Путін визнав, що західні санкції таки негативно вплинули на російську економіку.

Він побідкався, що для країни-окупантки багато технологічних рішень стали недоступними. Пише ТСН. 

Про це Путін сказав 17 червня під час економічного форуму в Санкт-Петербурзі.

"Санкційні обмеження поставили перед країною ряд складних завдань. Ряд технологічних рішень стали недоступними для підприємств, є проблеми з комплектувальними, порушена логістика. Але це відкриває нові можливості", - заявив диктатор.

Путін заявив, що "такі виклики неможливо вирішити в один момент, а тому Росія нібито будує довгострокові економічні плани". Диктатор також побідкався, що нібито з Росією наважуються співпрацювати лише ті країни, у яких є "сильні лідери", здатні "не зважати на погрози Заходу".

Він також додав, що інфляція у РФ від 2016 року склала 50%. Також диктатор прокоментував санкції проти російських багатіїв.

"Я давно казав, вдома надійніше. Ті, хто не послухав, втратили мільйони на Заході. Наша країна з величезним потенціалом", - заявив лідер окупантів.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін погрожує світу голодом, який виник нібито через дії США та Європи. У голоді, який найближчим часом може настати в африканських країнах, Путін прямо звинувачує адміністрацію президента США Джо Байдена та європейських політиків.

Також президент Росії Володимир Путін вкотре спробував виправдати своє вторгнення до України, тепер ще й заявляючи, що це рішення "суверенної країни, в якої є безумовне право, засноване на статуті ООН".

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін визнав, що західні санкції таки вдарили по Росії 5.00 5 2
Політика / Росія
18.06.2022 603
Еще материалы раздела «Росія»