<
НОВИНИ ДНЯ: Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великденьвсі новини дня
Політика
Світ
19.06.2022 2260

"Підготуйтеся до нового бою в Європі": командувач британської армії звернувся до своїх військ

Новий командувач британської армії Патрік Сандерс звернувся до своїх військ підготуватися "знову до бою в Європі", щоб перемогти ЗС РФ.

5d24afe061856ef8e5c0367090167d3f_19.06.22

Сандерс попередив своїх солдатів про проблеми, з якими вони зіткнулися в умовах війни Росії проти України. Пише ТСН. 

Про це пише Sky News.

"Сьогодні вкрай необхідно створити армію, здатну боротися разом із нашими союзниками та перемогти Росію у бою. Ми — покоління, яке має знову підготувати армію до війни в Європі", — сказав він.

Він додав, що вторгнення Росії до України підкреслює основну мету – захистити Сполучене Королівство, "будучи готовою воювати та виграти війну на суші".

Раніше у Міністерстві внутрішніх справ попередили, що подальші сценарії розвитку подій в Україні будуть залежати від мобілізації в РФ. У відомстві вважають, що диктатор Росії Володимир Путін офіційно навряд чи наразі оголосить мобілізацію у країні-агресорці.

Оценка материала:

5.00 / 6
"Підготуйтеся до нового бою в Європі": командувач британської армії звернувся до своїх військ 5.00 5 6
Політика / Світ
19.06.2022 2260
Еще материалы раздела «Світ»