<
НОВИНИ ДНЯ: Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.06.2022 470

"Процес рухається": МЗС веде переговори з McDonald’s щодо відновлення роботи в Україні

У Міністерстві закордонних справ повідомили, що ведуть переговори зі штаб-квартирою McDonald’s у США щодо відновлення роботи ресторанів мережі в Україні.

Очільник зовнішньополітичного відомства Дмитро Кулеба зауважив, що українські дипломати активно переконують американський бренд повернутися до України. Пише ТСН. 

Про це український дипломати написав у Мережі.

"З початком повномасштабного вторгнення компанія, як і багато інших, призупинила роботу ресторанів в Україні з безпекових міркувань. Але ми в МЗС переконані, що нині є умови для відновлення їхньої роботи, тому активно переконуємо їх повертатися.

Кілька тижнів тому ми встановили зв’язок з українським офісом, а потім і з штаб-квартирою McDonald’s у США. Ми також порушили це питання в офіційних контактах з урядом США, адже МакДо є одним з найбільш відомих американських брендів. Процес рухається", - написав Кулеба.

Нагадаємо, коли в Україні розпочалися бойові дії, відома мережа класичних закладів швидкого харчування McDonald's повідомила, що не відкриватиме ресторани в Україні до завершення війни. У компанії пояснили, що ухвалили таке рішення через загрозу ворожих атак.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Процес рухається": МЗС веде переговори з McDonald’s щодо відновлення роботи в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
20.06.2022 470
Еще материалы раздела «Суспільство»