<
НОВИНИ ДНЯ: Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібновсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.06.2022 5387

Як засолити сало, щоб шкірка вийшла м’якою: хитрість, що працює на 100%

Після такої обробки зіпсувати сало майже неможливо.

Закатки на зиму — це не тільки різні фруктові та ягідні компоти або консервовані овочі, типу огірків або помідорів. Зробити заготівлю "на потім" можна і із сала. Тим більше, що це робиться досить легко. А якщо знати ще кілька хитрощів, то страва вийде м’якою, а шкірка легко відкушуватиметься і не буде гумовою.

Зіпсувати сало — практично неможливо, пише telegraf.com.ua. Наприклад, скільки його не соли, пересолити не вийде, тому що воно не вбирає в себе зайве, а бере лише стільки, скільки йому потрібно. Однак часто виходить так, що шкірка від сала виходить твердою або гумовою. Як цього уникнути?

Як засолити сало, щоб шкірка була м’яка

Найкраще для засолювання брати сало з тоненькою шкіркою, яка легко протикається наскрізь сірником і має трохи коричневий колір та запах горілої соломи. А ось продукт, отриманий від старого кнура, або частини тіла, де знаходяться молочні залози тварини, краще для засолювання не брати.

Як солити: налийте трохи, на саме дно, води в сковороду і покладіть сало шкіркою вниз. Після цього поставте сковороду на вогонь. Відзначимо, що води потрібно стільки, щоб вона покривала лише шкірку. Після того як закипить вода, кип’ятіть сало ще 5 хвилин, а потім зніміть його і далі соліть за будь-яким відомим вам рецептом.

Оценка материала:

5.00 / 3
Як засолити сало, щоб шкірка вийшла м’якою: хитрість, що працює на 100% 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
20.06.2022 5387
Еще материалы раздела «Суспільство»