<
НОВИНИ ДНЯ: Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготуваннявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.06.2022 4642

Як правильно заморозити щавель на зиму: не доведеться навіть різати

Існує безліч способів заготовки щавелю на зиму. Найпоширеніший із них – заморожування в морозильній камері. Зазвичай господині витрчають багато часу на те, щоб порізати зелень та підготувати до зберігання. Але це не обов`язково робити.

Фудблогерка Наталя Мурга (domcemja) на своїй сторінці в Instagram поділилася одним зі способів заморожування щавелю на зиму.

Як підготувати та заморозити щавель

1. Для початку потрібно добре помити та висушити листя щавелю.

2. Після цього потрібно щільно скласти зелень у пакет, що герметично закривається.

3. Покласти у морозильну камеру.

Важливо: перед приготуванням страв із замороженим щавелем, потрібно попередньо дістати зелень та залишити на деякий час при кімнатній температурі. Після цього руками розім`яти пакет і подрібнити таким чином щавель.

Оценка материала:

5.00 / 3
Як правильно заморозити щавель на зиму: не доведеться навіть різати 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
20.06.2022 4642
Еще материалы раздела «Суспільство»