НОВОСТИ ДНЯ: Чому збиваються "Кинджали": експерт розвіяв міф про непереможність російських ракет  НАТО хоче підвищити статус України як партнера, не пропонуючи швидкого членства, - ЗМІ  Огірок, фарширований салатом із тунця: рецепт ефектної закуски  Скільки грошей заощаджують українці в Польщі: нове дослідження  ПЦУ просить перенести День захисника слідом за Покровою  "Patriot їх прожують і виплюнуть": пілот F-16 висміяв російську авіацію  Тарталетки з куркою, грибами та сиром: рецепт смачної та ефектної стравивсе новости дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.06.2022 86455

Пухкі вареники з вишнями: на чому приготувати вдале тісто

Як тільки розпочинається сезон черешень та вишень, то відразу хочеться потішити себе та своїх рідних чимось смачним. І що може бути ще краще, ніж вареники?

З ними можна взагалі не заморочуватися, адже варто лише приготувати вдале тісто. На воді, молоці чи кефірі – вибір за вами. Але є один нюанс: вареники з вишнями настільки смачні, що зникають зі столу за лічені хвилини.

Фудблогерка Ольга Вівчарюк (olgavivchariuk) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом вареників з вишнями, тісто для яких готується на молоці.

Інгредієнти:

борошно – 350 г

молоко – 200 мл

олія (соняшникова) – 3 ст. л.

сіль

Начинка:

вишні

цукор

Спосіб приготування:

1. Борошно просіяти.

2. Додати до борошна сіль та олію.

3. Молоко довести до кипіння, після чого налити до борошна. Замісити тісто. Вимішувати приблизно 5-7 хвилин, після чого залишити відпочити на 15 хвилин.

4. Тим часом помити та почистити вишні.

5. Готове тісто розкачати та вирізати кружечки.

6. На кожн кружечок викласти 3-4 вишні та 0,5 ч. л. цукру. Сформувати вареник.

7. Варити вареники 5 хвилин в киплячій воді.

Оценка материала:

5.00 / 3
Пухкі вареники з вишнями: на чому приготувати вдале тісто 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
20.06.2022 86455
Еще материалы раздела «Суспільство»