НОВИНИ ДНЯ: Тільки ці п'ять знаків Зодіаку гребтимуть гроші лопатою у 2026 році  Рютте: щоб зберегти мир у Європі, НАТО має більше витрачати на оборону та підтримку України  У Путіна назвали несерйозною ідею тристоронньої зустрічі США, України та РФ  Різдвяний дідух: що він символізує та чому його треба ставити у Святвечір  США пропонують нову тристоронню зустріч з Україною та Росією — Зеленський  Синоптик попередив про сніг та морози: коли в Україні значно похолодає  У Волгоградській області РФ вийшов з ладу магістральний газопровідвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.06.2022 2972

Готуємо кабачкові нагетси в духовці: смачна страва без краплі олії

Кабачкові нагетси в духовці виходять дуже соковитими і м'якими всередині, з чудовою хрусткою скоринкою зовні. При цьому готуються вони без краплі олії.

2345678_13_650x410_21.06.22

Рецептом закуски поділилася фуд-блогер Anny Cooking. Пише rbc.ua.

Кабачкові нагетси - час приготування 50 хвилин

Інгредієнти:

  • 2 невеликі кабачки
  • 1 ч. л. солі
  • 100 г панірувальних сухарів
  • 100 г твердого сиру
  • 1 ч. л. паприки
  • 1/2 ч. л. сухого часнику
  • 3 яйця
  • ~3 ст. л. борошна
  • соус: 2-3 ст. л. сметани, кріп, 1 зубчик часнику


Приготування:

Кабачки нарізаємо як на відео. Додаємо сіль і залишаємо на 15 хвилин.

Змішуємо сухарі, натертий на дрібній тертці сир, паприку і часник.

Збовтуємо яйця.

Кабачок паніруємо в борошні, яйці і суміші сухарів з смром. Викладаємо на деко, застелене пергаментом.

Випікаємо при 210 градусах 25 хвилин.

Для соусу змішуємо сметану, кріп і натертий часник, якщо треба - трохи солимо.

Оценка материала:

5.00 / 3
Готуємо кабачкові нагетси в духовці: смачна страва без краплі олії 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
21.06.2022 2972
Еще материалы раздела «Суспільство»