<
НОВИНИ ДНЯ: Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньомувсі новини дня
Політика
Україна
21.06.2022 676

росіяни наступають уздовж траси Лисичанськ - Бахмут, бої йдуть у промзоні Сєвєродонецька - Гайдай

У місті Сєвєродонецьку Луганської області бої відбуваються вже в промисловій зоні, українські захисники контролюють територію заводу "Азот".

630_360_1654844533-672_21.06.22

Про це очільник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

За його словами, ситуація по всій лінії Луганського фронту вкрай важка, російські війська накопичили достатню кількість резервів і розпочинають в області широкомасштабний наступ. Сьогодні під ворожий вогонь потрапили всі вільні населені пункти регіону.

Гайдай зазначає, що загарбники наступають уздовж траси Лисичанськ – Бахмут, розташовані поряд населені пункти перебувають під постійними ворожими обстрілами.

"Цілий день потерпає від масованих російських обстрілів Лисичанськ. Кількість жертв встановити наразі неможливо", - зазначив глава ОВА.

Водночас Гайдай наголосив, що українські захисники не перебувають в оточенні, завдають суттєвих втрат ворогу. "Лікарні та морги на окупованих територіях переповнені рашистами", - заявив він.

Як повідомляв Укрінформ, у Луганській області бої точаться в багатьох селищах навколо Сєвєродонецька та Лисичанська, контроль над селом Метьолкіне поблизу обласного центру втрачений.

Оценка материала:

5.00 / 2
росіяни наступають уздовж траси Лисичанськ - Бахмут, бої йдуть у промзоні Сєвєродонецька - Гайдай 5.00 5 2
Політика / Україна
21.06.2022 676
Еще материалы раздела «Україна»