<
НОВИНИ ДНЯ: Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росіївсі новини дня
Політика
Україна
21.06.2022 1264

росіяни не підуть на Одесу через Очаків - Кім

Загроза нападу російських загарбників на Миколаїв зберігається, але на сьогодні вони не мають достатнього зосередження сил для підготовки наступальних дій.

Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім в інтерв'ю телеканалу «FREEДІМ», передає Укрінформ.

"Звичайно, загроза того, що буде напад на Миколаїв, зберігається, але ми не бачимо зосередження сил на території Криму та Херсонської області для підготовки наступальних дій", - сказав Кім.

Він також додав, що просування військ рф на Одесу через Очаків неможливе, тому що там немає сухопутного сполучення, окрім як через Миколаїв. А ймовірність висадки десанту вкрай мала, бо це обмежені сили.

Як уже повідомлялося, обстріли рф Миколаєва останніми тижнями значно посилилися.

З 24 лютого в Україні продовжується російська військова агресія.

Оценка материала:

5.00 / 2
росіяни не підуть на Одесу через Очаків - Кім 5.00 5 2
Політика / Україна
21.06.2022 1264
Еще материалы раздела «Україна»