<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°всі новини дня
Політика
Україна
21.06.2022 491

На Херсонщині ЗСУ знищили 3 ворожі склади з боєприпасами та купу живої сили і техніки противника

У Херсонській області ЗСУ добряче поколошматили російських окупантів минулої доби.

28058155371a4243a2f81a7ca1edfc8b_21.06.22

Українські захисники знищили живу силу та техніку окупантів. Пише ТСН. 

Про це повідомляють в оперативному командуванні "Південь".

На Херсонщині по позиціях ЗСУ окупанти завдали авіаційний удар гелікоптером Ка-52. На щастя, серед українських бійців втрат немає. У відповідь гелікоптерами ЗСУ також атаковано скупчення противника.

Намагаючись посилити свій вплив на оборону ЗСУ і контрнаступальні дії, ворог застосував заборонені нормами міжнародного гуманітарного права запалювальні боєприпаси.

"Нашими ракетно-артилерійськими та іншими підрозділами під час виконання вогневих завдань забезпечено зменшення ворожої армії на 25  рашистів, танк Т-62, самохідну реактивну установку розмінування "Метеорит", потужну станцію зв’язку, радіолокаційну станцію та станцію радіоелектронної боротьби, 2 одиниці військової автомобільної техніки та 3 склади боєприпасів", - повідомляють в ОК "Південь".

Під час спроби провести повітряну розвідку на Миколаївщині ворог також позбувся двох БПЛА типу “Орлан-10”.

Нагадаємо, що на Курахівському напрямку зафіксовано авіаудар поблизу Щербаків. Захисники України припинили спроби ворожих штурмових дій в районі Мар’їнки. Противник безславно втік.

Оценка материала:

5.00 / 2
На Херсонщині ЗСУ знищили 3 ворожі склади з боєприпасами та купу живої сили і техніки противника 5.00 5 2
Політика / Україна
21.06.2022 491
Еще материалы раздела «Україна»