<
НОВИНИ ДНЯ: "Здувся та перевзувся": в РФ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні  Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"всі новини дня
Політика
Україна
21.06.2022 744

Окупанти не можуть загасити пожежу на "вишках Бойка": вогонь дістався свердловини

Вогонь дістався свердловини вишок, тому корабель окупантів не може підійти до них.

Окупанти не можуть загасити пожежу на захоплених бурових платформах у Чорному морі, які ще називають "вишками Бойка". Вогонь дістався свердловини. Пише ТСН. 

Про це повідомляють російські засоби масової пропаганди.

"На даний період, намагався наш корабель підійти, але не зміг, вогонь безпосередньо підійшов до свердловини", - заявила кримська колаборантка Ольга Ковітіді.

За її словами, пошук людей, які знаходились на платформах, результатів не дав. На місці пожежі працюють також військові.

Нагадаємо, в анексованому Криму заявили про нібито удари ЗСУ по "вишках Бойка" у Чорному морі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Окупанти не можуть загасити пожежу на "вишках Бойка": вогонь дістався свердловини 5.00 5 1
Політика / Україна
21.06.2022 744
Еще материалы раздела «Україна»