НОВИНИ ДНЯ: Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіяхвсі новини дня
Політика
Україна
22.06.2022 864

ЗСУ виграють війну, завдавши армії РФ "нокаутного удару" - генерал ЗС США

Відставний генерал-лейтенант армії США Марк Хертлінг впевнений у перемозі українських військ у війні проти РФ і станеться вона "нокаутним ударом".

Він зауважив, що розв'язки поєдинку варто очікувати, коли ЗСУ отримають достатньо західної зброї. Пише ТСН. 

Про це генерал ЗС США написав у Twitter.

"Сєвєродонецьк, Попасна, Дібрівне (біля Ізюма), Рубіжне, Запоріжжя – усі бачили цю ударно-контраударну дію. Це боксерський поєдинок у важкій вазі. За 2 місяці боїв ще не було нокаутного удару. Це настане, оскільки сили Росії будуть виснажені", - йдеться у дописі американського військового.

Марк Хертлінг також додав, армія Росії продовжує втрачати особовий персонал та частину техніки. Українські сили також зазнаютьв втрат та втомлюються, але менше.

Нагадаємо, українські захисники завдали по острову Зміїний зосереджений удар із застосуванням різних сил та способів ураження. Окупанти зазнали значних втрат. Наразі військова операція ще триває.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ виграють війну, завдавши армії РФ "нокаутного удару" - генерал ЗС США 5.00 5 2
Політика / Україна
22.06.2022 864
Еще материалы раздела «Україна»