<
НОВИНИ ДНЯ: Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
22.06.2022 1903

В Україні з'явилася потужна зброя від Німеччини – Резніков

В українській артилерійський родині з'явилися німецькі Panzerhaubitze2000 з підготовленими українськими екіпажами.

В Україні з'явилася потужна зброя від Німеччини - перші Panzerhaubitze2000. Пише ТСН. 

Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков.

"В українській артилерійський родині з‘явилися німецькі Panzerhaubitze2000 з підготовленими українськими екіпажами. Важливо. Це вже шостий вид артилерії 155-мм калібру, який посилює нашу оборону. Наші воїни вже б’ють ворога з допомогою M777, FH70, M109, AHS Krab та Caesar. Відтепер до цього "клубу найкращих" долучився й Ph2000", - написав міністр оборони у Facebook.

За словами Резнікова, Головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний на всі 100% ефективно застосує цю артилерію на полі бою.

"Звісно ж, окрема величезна подяка нашим артилеристам, які вже стали всесвітньою легендою. Також хочу подякувати німецьким партнерам за підтримку, на збільшення якої ми продовжуємо розраховувати. Дуже ціную зусилля моєї колеги - міністра оборони Німеччини Крістіне Ламбрехт", - підсумував міністр оборони України.

Нагадаємо, очільник МЗС України Дмитро Кулеба напередодні заявив, що на Заході ніхто не повинен вірити в те, що українці будуть охочіше йти на поступки без постачання озброєння.

Оценка материала:

5.00 / 4
В Україні з'явилася потужна зброя від Німеччини – Резніков 5.00 5 4
Політика / Україна
22.06.2022 1903
Еще материалы раздела «Україна»