<
НОВИНИ ДНЯ: Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкостівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.06.2022 8991

В Україну йде різке похолодання

В Україні 22 червня очікується різке похолодання. Синоптики обіцяють дощі з грозами та сильний вітер.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook Укргідрометцентру.

Так, 22 червня по всій Україні очікуються короткочасні дощі, подекуди грози. Лише на Закарпатті та в Карпатах без опадів. Пориви вітру в західних, південних та більшості центральних областей становитимуть 15-20 м/с.

Температура вночі у деяких регіонах опуститься до 9-14 градусів тепла, на півдні та сході вночі буде до +18. Вдень температура в більшості центральних, Житомирській, Київській та Хмельницькій областях коливатиметься від 16 до 21 градуса з позначкою "плюс". На сході та півдні вдень очікується до +27.

Нагадаємо, раніше синоптики дали прогноз погоди на липень. Погода в Україні буде із різкими коливаннями температур від холоду до спеки, а похмурих днів із дощами буде чимало.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йде різке похолодання 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.06.2022 8991
Еще материалы раздела «Суспільство»