<
НОВИНИ ДНЯ: Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюансвсі новини дня
Політика
Україна
22.06.2022 653

На острові Зміїному знищено ворожий зенітно-ракетний комплекс "Панцир С1" — ОК “Південь”

Упродовж минулої доби на півдні України ракетно-артилерійські та інші підрозділи ЗСУ виконали 150 вогневих завдань.

У вівторок у новинах України, 21 червня, на південному напрямку оборони Збройні сили України завдали відчутних втрат ворогові. Зокрема, українська авіація виконала 5 бойових завдань, завдаючи  ударів по позиціях російських окупантів. Пише ТСН. 

Про це повідомляє оперативне командування "Південь".

Під час операції з ураження ворожих підрозділів на острові Зміїному зафіксовано попадання в зенітно-ракетний комплекс "Панцир С1", станцію радіолокації та автомобільну техніку.

Загалом упродовж доби на південному напрямку російська армія зазнала таких втрат:

  • 49 військових;
  • 2 самохідні гаубиці "Мста-С";
  • 1 тягач;
  • 1 станція радіоелектронної боротьби;
  • 1 склад боєприпасів;
  • 5 одиниць броньованої та автомобільної техніки.

Натомість російські окупанти завдали двох авіаційних ударів вертольотами по позиціях ЗСУ у Миколаївській області, втрат немає.

Також ворожий винищувач вдарив двома керованими ракетами "повітря-повітря" по парі українських літаків. "Штурмовик та винищувач віртуозно ухилилися від удару. Втрат немає", – йдеться у повідомленні ОК "Південь".

Нагадаємо, спеціалісти з групи OSINT-88 показали супутниковий знімок з острова Зміїний після того, як по позиціях російських окупантів вдарили ЗСУ.

Оценка материала:

5.00 / 2
На острові Зміїному знищено ворожий зенітно-ракетний комплекс "Панцир С1" — ОК “Південь” 5.00 5 2
Політика / Україна
22.06.2022 653
Еще материалы раздела «Україна»